Feladat és tevékenység alapú kiszervezés
(Talent Based Outsourcing)

Feladat és tevékenység alapú kiszervezés(Talent Based Outsourcing)

A TBO nyújtotta szolgáltatásokkal lép rá valójában az innováció mezejére

Elismert vállalatok bízzák magukat a Proservia TBO szolgáltatására. Stratégiai partnerként segítünk az Ön által választott folyamatok vagy projektek elvégzésében, mindezzel csökkentve üzleti kockázatát, s teret hagyva Önnek, hogy a fő tevékenységére (Core Business) koncentrálhasson.

Öt ok, mely a Feladat és Tevékenység alapú kiszervezés (TBO) mellett szól:

  • Átláthatóbb költségek: a projektek és a szolgáltatások költségei transzparensek.
  • Megnövekedett profitabilitás és rugalmasság: előnyére válhat az egységes díjszabás vagy egy megállapodás alapú egység szintű költségterhelésről.
  • A kockázat kiszervezése: mint a szolgáltatást nyújtó vállalat, felelősséget vállalunk minden előre kialakított, és mérhető tevékenységeinkért.
  • A felelősség jelentős részének áthelyezése: a megrendeléseket egymástól függetlenül és magas rugalmassággal kezeljük (pl.: ingadozó megrendelési mennyiségek esete).
  • IT tapasztalatunk: tapasztalt IT specialisták csapata és nagyméretű potenciális munkatársbázis áll rendelkezésünkre.

Szolgáltatásaink adott projektek kiválasztásától az on-site támogatás egy részének átvállalásán át, egészen a terepen elvégzendő munkákig, és az IT szolgáltatások teljes átvételéig terjed. Rugalmas és személyre szabott megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket, összhangban szolgáltatási portfóliójukkal és céljaikkal.

A TBO szolgáltatás azonban nem az egyetlen megoldás a ManpowerGroup Business Solutions egyéni IT megoldásainak területén.

Készséggel állunk rendelkezésére szolgáltatásaink bővebb ismertetése kapcsán.