ManpowerGroup

ManpowerGroup

A kohézió ereje

A ManpowerGroup (NYSE: MAN) világelső az innovatív munkaerő-piaci megoldások és szolgáltatások területén, immár több mint 65 éve. Munkaerő-piaci szakértőként 600 000 embert segítünk munkához számtalan iparágban. A ManpowerGroup márkáin - Manpower®, Experis™, Right Management® and ManpowerGroup™ Solutions – keresztül több mint 400 000 ügyfélnek nyújtunk segítséget 80 országban és területen, a toborzástól a fejlesztésig, hogy megtalálják a megfelelő szakembereket.

2016-ban a ManpowerGroupot a hatodik egymást követő évben választották a világ legetikusabb cégei (World’s Most Ethical Companies) közé, és a Fortune’s Most Admired Companies elismerését is elnyerte, ezzel is megerősítve, hogy az iparág legmegbízhatóbb cége.

A ManpowerGroup hatékonyan veszi fel a versenyt a HR területeken jelentkező kihívásokkal, legyen szó kiválasztásról és értékelésről, képzésről és fejlesztésről, karriermenedzsmentről, kiszervezésről, valamint munkaerő-piaci tanácsadásról. A ManpowerGroup innovatív és személyre szabott megoldásokat nyújt ügyfelei számára.

A Proservia 1994 óta elismert szerepelője az informatikai szolgáltatók piacának. A Proservia 2011-ben csatlakozott a ManpowerGroup-hoz, tovább erősítve az IT-outsourcing tevékenységet Franciaországban és Európa-szerte.

A két szervezet egyesülésével megvalósult a világszerte piacvezető személyzeti megoldások és a szakértő infrastruktúra összeolvadása, melynek köszönhetően a Proservia 2015 egyik vezető kiszervezéssel foglalkozó vállalatává vált, a szakmai és innovatív humánerőforrás-gazdálkodás területén.

manpower group